Asfaltlama çalışmaları tam gaz

Asfaltlama çalışmaları tam gaz
Yayınlama: 24.09.2016
A+
A-


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Saray Belediyesi tarafından başlatılan asfaltlama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Pazarcık Mahallesi’nde devam eden çalışmalarda Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler Sefer Ünlü Sokağı asfaltlarken, Saray Belediyesi’ne bağlı ekiplerde Orta Cadde ve Güneş Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması başlattılar.

hdr

ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Önce kanalizasyon ve içme suyu sonrasında ise doğalgaz hattı inşaatı çalışmaları derken Saray ilçe merkezi yıllardır süren alt yapı çalışmaları sebebiyle asfalt yolun ne olduğunu unutmuştu. Son alt yapı çalışması olan doğalgaz hattı çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarda ise Ağustos ayı itibariyle yıllardır hasret kalınan asfalt yola kavuşturulmaya başlanmıştı.

hdr

BÜYÜKŞEHİR VE SARAY BELEDİYESİ ORTAK ÇALIŞMA YÜRÜTÜYOR
Asfalt yol çalışmaları dün de sabah saatleri itibariyle Pazarcık Mahallesi’nin Cadde ve sokaklarında devam etti. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri Sefer Ünlü Sokakta, Saray Belediyesi Fen İşleri Ekipleri de Orta Cadde ve Güneş Caddesi’nde asfaltlama çalışması gerçekleştirdiler.

hdr

BAŞKAN ÇOBAN ÇALIŞMALARI TAKİP ETTİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Saray Belediyesi ekiplerinin yol asfaltlama çalışmaları vatandaşlar tarafından meraklı gözlerle takip edilirken, yol çalışmalarını yakından inceleyen Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ile sohbet etti. Başkan Çoban vatandaşların istek ve temennilerini dinleyen Başkan Çoban çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi:

hdr

BAŞKAN ÇOBAN: “SEFAYI BİRLİKTE SÜRECEĞİZ!”
Faaliyetlerin yürütüldüğü bölgede incelemelerde bulunan Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban şu şekilde konuştu: “”Altyapı çalışmalarımızla birlikte asbestli, kanserojen içeren içme suyu boruları tarihe karıştı. Yarım asırlık kanalizasyonun yerine yenisi yapıldı. Doğalgaz şebeke hatlarımız döşendi, abone bağlantısına hazır hale getirildi. Şimdi sıra yollarımızı tamamlamaya geldi. Bayram öncesi Ayvacık Caddesi’nin asfaltlanması tamamlanmıştı. Bugün Büyükşehir Belediyemizin ekipleri Sefer Ünlü Sokağı asfaltlıyor. Buradaki çalışma tamamlandıktan sonra Saray Caddesi hızlı bir şekilde asfaltlanacak. Belediyemiz ekipleri de Orta ve Güneş Caddelerinde asfaltlama çalışmaları başlattılar. Her iki caddemizde kısa süre içinde tamamlanacaktır. Önümüzdeki hafta İstanbul ve Çerkezköy Caddelerinde yağmur suyu hatları döşenmeye başlanacak. Yağmur suyu hatlarının döşenmesinin ardından en geç Kasım ayı sonuna kadar Çerkezköy ve İstanbul Caddeleri de asfaltlanacak. Bu çalışmalar esnasında sabır gösteren, anlayışla yaklaşan, destek sunan Saray halkına sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Cefayı birlikte çektik, sefayı da birlikte süreceğiz.”
Ramazan F
İŞEK – Saray Gazetesi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber