Başkan Sevinç neşteri eline aldı

Başkan Sevinç neşteri eline aldı
Yayınlama: 18.12.2019
A+
A-

Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç, Kıyıköy’ün doğal güzelliğini perdeleyen izinsiz yapılara ve özellikle yaz aylarında izinsiz olarak kurulan çadırlara adeta savaş açtı. Meclisten aldığı yetki ile neşteri eline alan Başkan Sevinç, izinsiz yapı sahiplerine tebligatta bulunarak yıkım sürecini başlattı.

Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç izinsiz yapı ve çadırlara neşter vurmaya kararlı.
TEBLİGATLAR YAPILDI
31 Mart yerel seçimlerinin ardından Kıyıköy’ün doğal güzelliğini öne çıkarmak için birçok başarılı çalışmaya imza atan Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç, Belediye Meclisinden ‘beldenin mücavir alan sınırları içerisine izinsiz olarak yapılan yapıların ve izinsiz olarak kurulan çadırların yıkılması’ yönünde karar çıkarttı. Oy birliği ile alınan karar doğrultusunda Kıyıköy Belediyesi izinsiz yapı sahiplerine tebligatta bulundu. İzinsiz yapı sahiplerine tanınan sürenin ardından Kıyıköy’de yıkım işlemleri başlayacak.
HEDEF DAHA MODERN BİR KIYIKÖY
Başkan Ender Sevinç izinsiz yapıların yanında özelikle yaz aylarında gelişigüzel bir şekilde çadır alanı oluşturan ve bu alanlardan para kazanan kişilere de göz açtırmamakta kararlı.  Trakya’nın gözbebeği olan Kıyıköy’ü daha çağdaş ve modern bir görünüme kavuşturmak isteyen Başkan Sevinç, planlı kamp alanları oluşturarak hem Kıyıköy’ü cazibe merkezi haline getirmeyi hem de belediyeye gelir kazandırmayı hedefliyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber