Beyza Adalı Turnuvası coşkuyla devam ediyor

Beyza Adalı Turnuvası coşkuyla devam ediyor
Yayınlama: 04.03.2020
A+
A-

Saray Kaymakamlığı Beyza Adalı Voleybol Turnuvası çeyrek final müsabakaları ile devam etti. Saray Garnizon Komutanlığı’nın ilk yarı finalist olduğu turnuvada, müsabakalar öncesi İdlib’de şehit olan Mehmetçiklerin isimlerinin anons edilmeleri turnuvaya ayrı bir anlam kattı.

Saray Garnizon Komutanlığı ile Ali Naki Erenyol Anadolu Lisesi arasında oynanan çeyrek final müsabakasına Saray Kaymakamı Adnan Tezcan, eşi Tuğba Işıldak Tezcan, Garnizon Komutanı Tank Albay Fatih Solmazlar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fehmi Çüren, Beyza Adalı’nın annesi Ayşe Adalı ve babası Salih Adalı ile çok sayıda izleyici katıldı.

Müsabaka başında İdlib’de şehit olan Mehmetçiklerin isimlerinin anons edilmeleri gecenin en anlamlı anıydı. Coşku ve heyecanla izlenen müsabakayı Saray Garnizon Komutanlığı 3-0 kazanarak yarı finale yükseldi. Turnuvanın Final müsabakası 6 Mart 2020 Cuma günü saat 19.00’da Saray Beyza Adalı Spor Salonunda oynanacak. Turnuva final müsabakası sonrası gerçekleştirilecek kupa ve madalya seremonisi ile tamamlanacak.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber