Büyükşehir Belediyesi’nde grev kapıda

Büyükşehir Belediyesi’nde grev kapıda
Yayınlama: 18.03.2022
A+
A-

DİSK Genel iş Sendikası ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ arasında 4 aydır yürütülen toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamadı. Emekten gelen gücünü kullanmak için harekete geçen Büyükşehir ve TESKİ isçileri 22 Mart Salı günü saat 17.00’de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi önünde basın açıklaması düzenleyecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde grev kapıya dayandı.Anlaşmazlıkla sonuçlanan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin ardından DİSK Genel iş Sendikası Tekirdağ Şube Başkanlığı şu açıklamayı yaptı:
“Değerli emekçi arkadaşlarımız. Yaklaşık 4 aydır süren toplu iş sözleşmemizle ilgili Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ ile yürüttüğümüz süreçte fedakarlık ve çaba göstererek emekçi arkadaşlarımızın çıkarlarını göz ederek masada bitmesi için mücadele ettik.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yönetimi, TESKİ yönetimi ve komisyon üyeleriyle yapılan görüşmeler neticesinde bir anlaşmaya varılamamıştır. Emekten gelen gücümüzle birlikte sahalarda mücadele etmeye devam edeceğiz.

Bu sebeple 22 Mart Salı günü saat 17.00’de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi önünde yapacağımız basın açıklamasına tüm üyelerimizle ve emekten yanı tavır alan emekçinin yanında olan bütün arkadaşlarımızı, basın emekçilerini ve Sivil Toplum Kuruluşlarını gerçekleştireceğimiz basın açıklamasında yanımızda görmek istiyoruz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber