Büyükyoncalıspor’da Özçevik dönemi

Büyükyoncalıspor’da Özçevik dönemi
Yayınlama: 06.02.2015
A+
A-

Bu yıl kurduğu kadro ile 2. Amatör Lig’de şampiyonluğu hedefleyen Büyükyoncalıspor’da Yönetim Kurulu seçimi yapıldı. Büyükyoncalıspor Kulüp Binası’nda yapılan seçimlerde tek liste ile Başkanlığa seçilen Yalçın Özçevik, tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.
Büyükyoncalıspor’da Özçevik dönemi1
Saray’ın köklü kulüplerinden Büyükyoncalıspor’da Başkanlığa Yalçın Özçevik getirildi.
BAŞKAN YALÇIN ÖZÇEVİK OLDU
Büyükyoncalıspor Kulüp Binası’nda yapılan seçimlere tek liste ile gidildi. Yapılan açık oylama sonucu Başkanlığa Yalçın Özçevik getirilirken, Yönetim Kurulu Turan Koçer, Sürmeli Yıldız, Özcan Arıcan, Raşit Durmaz, Şahin Akın, Erkan Gülkan, Gökhan Özçevik, Engin Emen, Nevzat Odunci, Tamer Çanak, Erdoğan Yeşil, Erdinç Yılmaz ve Bahadır Bayındır’dan oluştu. Denetleme Kurulu’nda Avni Terzi, Nedret Uçar, Erol Yaprak, Özkan Yıldız, Fırat İncedere, Abdullah Değirmenci yer alırken, Federasyon delegeleri ise Ali Akalın ve Anıl Aydın oldu.
GÜÇLÜ BİR YÖNETİM OLUŞTURDUK
Genç ve güçlü bir yönetim ile yola çıktıklarını söyleyen Başkan Yalçın Özçevik “ Bugün yaptığımız olağan genel kurulda yönetimimizi belirledik. Genç ve dinamik arkadaşlarımız ile birlikte güzel bir yönetim oluşturduk. Büyükyoncalıspor’u hak ettiği noktalara getirmek için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz” dedi.
HEDEF ŞAMPİYONLUK
Hedeflerinin 1.Amatör Küme olduğunu kaydeden Özçevik “Öncelikli olarak geçen sene takımda mücadele eden başarılı oyuncularımızı kadromuzda tuttuk. Gerçekleştirdiğimiz yeni transferlerle birlikte oldukça güçlü bir kadro, güçlü bir Büyükyoncalıspor ortaya çıkardık. Hedefimiz bu yıl 2.Amatör Küme D Grubu’nda şampiyonluğudur” diye konuştu.
Büyükyoncalıspor’da Özçevik dönemi1 (2)
ÇELİK; GEREKLİ BÜTÜN DESTEĞİ SAĞLAYACAĞIZ
Seçim sonrası yaptığı açıklamada Büyükyoncalıspor’un her zaman yanında olacağını söyleyen Saray Belediye Başkan Yardımcısı Önder Çelik, “İlçemizde spor gelişmesine büyük önem Belediyemiz, diğer spor kulüplerine olduğu gibi Büyükyoncalıspor’a gerekli desteği sunacaktır. Yeni Yönetimin takımımıza, Büyükyoncalı’ya ve Saray’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
BİRLİK VE BARABERLİK BAŞARIYI GETİRECEK
Önder Çelik’in ardından Büyükyoncalıspor’a emek vermiş isimlerde söz alarak, takıma destek olunması gerektiğini belirtiler. Büyükyoncalısporlular, birlik ve beraberlik havasının oldukça sevindirici olduğunu da ifade ederek, yakalanan bu havanın takımı başarıya taşıyacağını dile getirdiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber