ÇTSO seçiminin yeri ve tarihi değişti

ÇTSO seçiminin yeri ve tarihi değişti
Yayınlama: 14.10.2022
A+
A-

Tekirdağ İl Seçim Kurulu, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin, İlçe Seçim Kurulu’nun belirleyeceği hafta sonu bir günde Çerkezköy TSO Trakya Anadolu Lisesinde yapılmasına karar verdi

ÇTSO yönetimi, oda seçimlerinin 8 Kasım Salı günü oda hizmet binasında yapılması için Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu’na başvurdu. Bu karara ÇTSO mavi liste başkan adayı Rahmi Yılmaz ve yeşil liste başkan adayı Ömer Karadeniz itiraz etti. İtiraz üzerine seçimin hafta sonu oda binasında yapılması yönünde karar alan İlçe Seçim Kurulu, aldığı kararı taraflara tebliğ etti.

İTİRAZ EDİLDİ

ÇTSO mavi liste başkan adayı Rahmi Yılmaz ve yeşil liste adayı Ömer Karadeniz, odanın fiziki kapasitesi çok aday için yeterli olmadığı, oda binası ve koridorlarının cam kaplama olması nedeniyle oluşabilecek bir yoğunlukta büyük problemlerin yaşanabileceğine de değinerek Tekirdağ İl Seçim Kurulu’na seçim yerinin değişmesi konusunda itiraz etti.

SEÇİM TARİHİNİN AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

Tekirdağ İl Seçim Kurulu itirazları yerinde bularak, seçimin hafta sonu Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu’nun uygun göreceği bir tarihte Fatih Mahallesi Çınarlı Sokak adresindeki Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Trakya Anadolu Lisesinde yapılmasına karar verildi. Alınan karar, taraflara tebliği edildi. Şimdi Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu’nun seçim gününü açıklaması bekleniyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber