Erdal Karakuş Doğa Koleji’nden ayrıldı

Erdal Karakuş Doğa Koleji’nden ayrıldı
Yayınlama: 01.02.2020
A+
A-

Doğa Kolejlerinde yaşanan ekonomik kriz, Çerkezköy Doğa Kolejini de vurdu. Çerkezköy Doğa Koleji Kurucusu Erdal Karakuş whatsapp üzerinden öğretmenlere gönderdiği mesajda ortaklıktan ayrıldığını duyururken, Karakuş’un hisselerini kurucu ortaklardan olan Hakan Yiğit’e devrettiği öğrenildi. 

Doğa Kolejlerinde yaşanan ekonomik kriz, Çerkezköy Doğa Kolejini de vurdu. Yaşanan kriz sonrası Doğa Kolejleri İTÜ Vakfına devredilirken, Çerkezköy Doğa Kolejinde de kurucu Erdal Karakuş ortaklıktan ayrıldı.
WHATSAPPTAN DUYURDU
Çerkezköy Doğa Koleji kurucusu Erdal Karakuş, ortaklıktan ayrıldığını whatsapp mesajıyla duyurdu. Öğretmenlerin ve okul yönetiminin yer aldığı whatsapp grubuna mesaj atan Karakuş, ortaklıktan ayrıldığını duyururken, öğretmenlerden öğrencilere iyi bakmalarını istedi.
İŞTE O MESAJ
Karakuş, whatsapptan gönderdiği mesajda şu ifadeleri kullandı;
“Merhaba sevgili doğa ailem. Ben bir güzellik yarattım. Mutlu öğretmen, çalışan ve öğrencilerin olduğu hepimize ait bir okul ekosistemi yaratmaya gayret ettim. Doğa’nın yaşadığı süreçler bizleri de etkiledi. Okulumuzun devamlılığı ve selayeti açısından ben ortaklığımdan ayrılmak durumundayım. Sizleri tanımak sizlerle çalışmak çok keyifliydi. Hepinize iş yaşamınızda başarılar diliyorum. Lütfen çocuklarıma iyi bakın, hepsini yanaklarından öpüyorum. Saygılarımla.”
KURUCU ORTAĞINA DEVRETTİĞİ ÖĞRENİLDİ
Öte yandan kurucu Erdal Karakuş’un hisselerini kurucu ortak olan Hakan Yiğit’e devrettiği öğrenildi.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber