Ergun Er’den ‘Otopark Sorunu’na çözüm önerisi

Ergun Er’den ‘Otopark Sorunu’na çözüm önerisi
Yayınlama: 19.03.2015
A+
A-

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ergun Er, Saray’da yaşanan otopark sorunu için Belediye Meclisi’ne çözüm önerisi sundu. Meclise sunduğu dilekçeyle, yeni yapılacak binaların bodrum veya zemin katlarının otopark olarak yapılmasını talep eden Ergun Er, bu sayede araç park sorunun ortadan kalkacağını söyledi.
ergun er Vatandaş ‘Güvenli Limana’ yöneldi
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ergun Er, Saray’da yaşanan otopark sorununu Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantısı’na gündeme getirdi.
OTOPARK İÇİN KAT ARTIMI DA YAPILMALI
Ergun Er, Meclise sunduğu dilekçe ile otopark sorunun çözümü için yeni yapılacak binalarda bodrum veya zemin katlarının otopark yapılması gerektiğini ifade etti. Arsa sahibi vatandaşın ve müteahhitlerin mağdur olmaması içinde kat artışına gidilmesi gerektiğini belirten Ergun Er, binalarda yapılacak otoparkların dükkân olarak kullanılmaması için Belediye Meclisi’nin gerekli düzenlemeleri yapabileceğini ifade etti.
TALEP KOMİSYONDA GÖRÜŞÜLECEK
Ergun Er’in önerisi meclis üyelerinin büyük çoğunluğu tarafından olumlu bulunurken, öneri üzerine çalışılmak üzere İmar Komisyonu’na havale edildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber