Filenin Sultanları’ndan Başkan Çoban’a ziyaret

Filenin Sultanları’ndan Başkan Çoban’a ziyaret
Yayınlama: 11.02.2016
A+
A-

Bölgesel Lig Tekirdağ Grubu’nu şampiyon olarak tamamlayan Saray Belediyespor Kız Voleybol Takımı Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ı makamında ziyaret etti.
fileSaray Gazetesi – Başarılarıyla Saray’ın gururu olan Filenin Sultanları Antrenörleri Turgay Karabulak ve Enver Aydın eşliğinde Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ı ziyaret etti.
FİLENİN SULTANLARINA ŞAMPİYONLUK PRİMİ VERİLECEK
Şampiyon takımı makamında ağırlayan Başkan Çoban, Saray’a sürekli şampiyonluklar kazandıran voleybolcuları ve hocalarını kutlayarak, “Şampiyonluklarınıza sizin kadar, anne babalarınız kadar inanın bende seviniyorum. Yakaladığınız başarı grafiğiyle, her ay elde ettiğiniz şampiyonluklarla Saray’da futbolun ve basketbolun önüne geçtiniz. Bugüne kadar bütün imkânlarımızla yanınızda olmaya çalıştım. Bugünden sonra da desteğimiz daha da artacaktır. Önümüzdeki meclis toplantısında sizlere verilecek şampiyonluk primini görüşeceğiz. Sizler Saray’ı, Tekirdağ’ın Türkiye’nin farklı noktalarında en iyi şekilde tanıtıyorsunuz. Bu yüzden her şeyin en iyisine layıksınız” dedi.
“SİZİN DESTEĞİNİZ OLMASA BU NOKTAYA GELEMEZDİK”
Başkan Çoban’a bugüne kadar voleybol verdiği destekten dolayı teşekkür eden Saray Belediyespor Antrenör Turgay Karabulak, şunları ifade etti:
“Çok açık söylemek gerekirse Belediye Başkanı olarak sizin desteğiniz, kişisel gayretleriniz olmasaydı bu noktaya gelemezdik. Sadece Saray’ın çocuklarıyla elde ettiğimiz bu önemli başarılara rağmen, kulübümüzden gerekli desteği göremediğimizi üzülerek söylemek durumundayım. Sezon başından bu yana bir takım formamız var ve oyuncularım kendi imkânlarıyla aldıkları ayakkabılarla sahaya çıkıyorlar. Umarım bu sıkıntılı durum biran önce çözülür. Ayrıca maçlarımıza daha fazla seyirci bekliyoruz. Bu konuda Belediyemiz daha kapsamlı duyuru çalışması yapmasını istiyoruz.”
BAŞKAN ÇOBAN’DAN FİLENİN SULTANLARINA YEMEK
Ziyarette voleybolcularda taleplerini dile getirirken, Başkan Çoban 4-6 Mart tarihten İstanbul’da yapılacak 3. Lige çıkma maçlarına kadar voleybol takımının bütün eksiklerinin giderileceğini söyledi. Makam ziyareti sonrası Başkan Çoban Bölgesel Lig Tekirdağ Şampiyonu Filenin Sultanları’nı, ardı kesilmeyen şampiyonluklarından dolayı yemek ile ödüllendirdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber