Genç Kızlardan muhteşem başlangıç 3-0

Genç Kızlardan muhteşem başlangıç 3-0
Yayınlama: 23.11.2015
A+
A-

Saray Belediyespor Genç Kız Voleybol Takımı, bu sezonki ilk resmi maçında Tekirdağ Gençlik Hizmetlerispor’u konuk etti. Maça oldukça istekli başlayan Genç Kızlar, karşılaşma boyunca etkili serviler ve güçlü hücumlarla rakibine şans tanımadı. Saha ve seyirci avantajını da iyi kullanan Genç Kızlar, maçın setlerini 25-15, 25-20 ve 25-18 kazanarak sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.
voleybol1
Saray Gazetesi – Saray Belediyespor Genç Kız Voleybol Takımı 21 Kasım Cumartesi günü Saray Spor Toto Spor Salonu’nda konuk ettiği Tekirdağ Gençlik Hizmetlerispor’u 3-0 gibi net bir skorla devirdi.

GENÇ KIZ VOLEYBOL TAKIM KADROSU
Yeni şampiyonluklar hedefiyle ilk maçına çıkan Genç Kız Voleybol Takımlarımız sahada şu kadro ile mücadele etti:
Aysu Bakırcıoğlu, Zülâl Tuncel, Gül Koçyiğit, Beyza Karatepe, Beyza Adalı, Elif Başat, Ceren Elmaz, Aynil Aydın, Tuğçe Kurtuluş, Pınar Erol. Yardımcı Antrenör Enver Aydın. Antrenör Turgay Karabulak.

GENÇ KIZLAR MAÇA ETKİLİ BAŞLADI
Maçın ilk setine Beyza Karatepe’nin etkili servisleri ile başlayan Genç Kızlar, ilk teknik molaya 8-3 önde girdi. Rakibine kolay kolay sayı şansı tanımayan Genç Kızlar, Tuğçe’nin servis sayıları ile ikinci teknik molaya da 16-7 önde giren taraf oldu. Maçın son bölümünü oldukça rahat oynayan takımımız, Aysu’nun sayıları ile ilk seti 25-15 kazandı.
voleybol2
İKİNCİ SETİ 25-20 KAZANDIK
İkinci set ilk sete göre daha çekişmeli başlarken, Saray Belediyespor ilk teknik molaya 8-6 önde giren taraf oldu. Teknik mola sonrası bir ara 11-9 geriye düşen takımımız, Beyza Karatepe’nin etkili servisleri ile teknik molaya 16-13 önde girmeyi başardı. Maçın son bölümünde Beyza Adalı’nın kurduğu iyi oyunlar ve Aysu’nun etkili hücumları ile sonuca giden Genç Kızlar, ikinci seti de 25-20 kazanan taraf oldu.

3-0 KAZANDIK
Mücadelenin üçüncü setine iyi başlayan Tekirdağ Gençlik Hizmetlerispor ilk teknik molaya 8-6 önde girdi. Çekişmenin devam ettiği ikinci bölümde dengeyi sağlayan Saray Belediyespor, ikinci teknik molaya 16-15 önde giren taraf oldu. Maçın son bölümünde Tuğçe ile peş peşe sayılar bulan Genç Kızlar, seti 25-20, maçı da 3-0 kazanan taraf oldu.
voleybol
KARABULAK; “KIZLARIMI İYİ BAŞLANGIÇ İÇİN KUTLUYORUM”
Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Saray Belediyespor Antrenörü Turgay Karabulak, şunları ifade etti: “Saray Belediyespor Tekirdağ Genç Kızlar Liginde bugün ilk maçına çıktı. Karşımızda Tekirdağ ve Çorlu’lu oyunculardan oluşan, ligin güçlü ekiplerinden Tekirdağ Gençlikspor Genç Kız Takımı vardı. Maç boyunca güzel bir oyun sergileyen kızlarımız, maçın kontrolünü ilk setin ilk sayılarından itibaren elinde tutarak karşılaşmayı 3-0 kazanmayı bildiler. Kızlarımı bu iyi başlangıç ve iyi sonuç için tebrik ediyorum.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber