İbrahim Aksoy, ‘O yol meclisimizin iradesi ile açılmıştır’

İbrahim Aksoy, ‘O yol meclisimizin iradesi ile açılmıştır’
Yayınlama: 20.04.2016
A+
A-

Saray Belediye Başkan Vekili İbrahim Aksoy, sokak girişine örülen duvar nedeniyle yaklaşık bir aydır giriş çıkışlara kapalı olan Yasemin Sokağın, Saray Belediye Meclisi’nin yaptığı çalışmalar ve ortaya koyduğu irade ile açıldığını söyledi.
yasemin sokak“MECLİSİMİZ ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ YAPMIŞTIR”
Yasemin Sokağın girişindeki duvarın kaldırılmasından sonra, yerel basında çıkan haberin gerçekle bağdaşmadığını söyleyen Aksoy, “O duvarın kaldırılması için benim veya başka bir meclis üyesinin özel olarak yaptığı bir şey olmamıştır. Belediye Meclisimiz daha önce Tezeroğulları Ailesi’nin yaşadığı mağduriyetin giderilmesi için karar almıştı. Bu kararın hayata geçirilmesinin önünde bir takım engeller vardı. Başkanımız ve Meclis Üyelerimizle birlikte, aldığımız kararın uygulanması için mücadele ettik. Sonuçta meclisimiz üzerine düşen görevi yerine getirmiştir. Ben sadece Tezeroğulları Ailesi’ne bu işin çözüldüğünü ve sokak girişindeki duvarın kalkması gerektiğini söyledim. Onlarda mağduriyetleri giderildiği için duvarın kaldırılmasını onayladılar” şeklinde konuştu.
vekalet ibrahim aksoyTEZEROĞLU; “FARKLI NOKTALARA ÇEKİLMESİ DOĞRU DEĞİL”
Konu hakkında Tezeroğulları Ailesi adına açıklama yapan Mehmet Tezeroğulları, şunları ifade etti: “Bu durumun kişilerle bir alakası asla olmamıştır. Biz mağduriyetimizin çözülmesi için böyle bir adım attık. Belediye Başkanımız ve Belediye Meclis Üyelerimiz mağduriyetimizin giderilmesi için, girişimlerde bulunarak gerekli çalışmayı yapmışlardır. Bize talebimizin yerine getirildiği ve duvarın kalkması gerektiği ifade edildi. Biz de üzerimize düşeni yaptık. Bu konunun farklı noktalara çekilmesi doğru bir yaklaşım değildir.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber