İlçe Başkanlığı’na kimler aday olacak?

İlçe Başkanlığı’na kimler aday olacak?
Yayınlama: 12.08.2015
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongre süreci yaklaşırken, Saray’da kimlerin İlçe Başkanlığı’na aday olacağı kulislerde konuşulmaya başlandı. Başkanlığa aday olacak isimler delege seçimlerinden çıkacak sonuçları beklerken, mevcut İlçe Başkanı Demir Ali Demirel, iki dönem İlçe Başkanlığı yapan Ali Osman Yaşar, Türk Hava Kurumu Saray Şube Başkanı Ali Taşyasan ve 2014 Yerel seçimlerinde Saray Belediye Başkan Aday Adayı olan Güven Bilgen’in isimleri CHP Saray İlçe Başkan Adaylığı için öne çıkıyor.

net chp adayCHP’de ilçe kongresine 2 aylık bir zaman kalırken, İlçe Başkanlığına kimlerin aday olacağı şimdiden konuşulmaya başlandı.

demir ali demirelDEMİR ALİ DEMİREL KESİN ADAY

2014 yerel seçimleri öncesi İlçe Başkanlığı görevine başlayan Demir Ali Demirel, gazetemize yaptığı açıklama ile adaylığını duyurmuştu. Parti içinde yaşanan kutuplaşmaları önlemek, küskünlükleri gidermek için çaba sarf eden Demirel, ilçe başkanlığı seçimleri öncesi birlik ve beraberlik mesajları ile öne çıkıyor. Demirel’in seçimlere İlçe Başkanı olarak girmesi, örgüte hakim olması ve dargın partilileri bir araya getirmesi bir adım daha öne çıkarmış durumda.
ali tasatanALİ TAŞYASAN ADAY OLACAK MI?
Kulislerde ilçe başkanlığı için adı güçlü bir şekilde geçen bir diğer isim ise THK Saray Şube Başkanı Ali Taşyasan. Parti içinde sevilen ve saygı duyulan bir isim olan Taşyasan, aday olması durumunda oldukça iddialı olacağı ifade ediliyor. Taşyasan’ın uzun yıllardır CHP içinde yer alması ve Saray ve Tekirdağ’da partililer tarafından yakından tanınması en büyük avantajı.
guven bilgenÖNE ÇIKAN BİR DİĞER İSİM; GÜVEN BİLGEN
2014 yerel seçimlerinde Saray Belediye Başkan Aday Adayı olan Güven Bilgen, İlçe Başkanlığı için adı telaffuz edilen bir diğer önemli isim. Kulislerde adı konuşulan adaylar içinde en genç isim olan Bilgen, yerel seçim sonrası çalışmalara, etkinliklere ve toplantılara katılım sağlaması ile dikkat çekiyor. Daha önce yaptığı konuşmalarda yapıcı siyaset vurgusunu öne çıkaran Bilgen’in, gençliği ve enerjisi en büyük avantajı.
ali osman yasarALİ OSMAN YAŞAR 3. DÖNEM İÇİN ADAY OLACAK MI?
İki dönem CHP Saray İlçe Başkanlığı yapan Ali Osman Yaşar, ilçe başkanlığı için adı geçen bir diğer güçlü isim. İlçe Başkanlığı konusunda kulislerde ismi geçen diğer adaylara göre daha tecrübeli olan Yaşar, şahsına münhasır tavırları ve üslubuyla dikkat çekiyor. İlçe Başkanlığı döneminde parti içinde yaşanan kutuplaşmalar Ali Osman Yaşar’ın eksisi olarak görünürken, Yaşar’ın sık sık vurgusunu yaptığı yöneticilik vasfı en büyük avantajı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber