İrmet Hastanesi Çorlu’da şubesini açtı

İrmet Hastanesi Çorlu’da şubesini açtı
Yayınlama: 30.05.2016
A+
A-

Çerkezköy’de 14 yılı aşkındır sağlık alanında hizmet veren Özel İrmet Hospital Hastanesi, Çorlu şubesini vatandaşların hizmetine sundu. Açılış törenine yoğun ilgi yaşanırken devlet erkanı, STK Başkanları ve İlçe Parti Başkanları da açılışa katılanlar arasındaydı.

A. Kadir KILDIZE – Saray Gazetesi

İRMET HASTANESİ ÇORLUDA ŞUBESİNİ AÇTI 1“O KÜÇÜK HASTANE HARİKALAR YARATTI”
Çorlu İrmet Hospital Hastanesi’nin açılış törenine yoğun katılım sağlandı. Düzenlenen açılış töreninde konuşan hastane sahibi Ahmet Türker, “ 30 yıldır sağlık sektörünün içindeyiz ve 21 yıldır Trakya’ya hizmet veriyoruz. Belirtmek isterim ki bizim hastanecilikteki prensibimiz hastayı hep bir yakınımız gibi görmek, hastaya tıbbi olarak ne yapılması gerekiyorsa onu yapmak. Çerkezköy’ü bilenler için bu binamız biraz küçük gelebilir. Ancak bize kaynak oluşturan Çerkezköy’deki ilk hastanemiz hem kadro hem de bina olarak bu hastanenin üçte biri kadardı ve o küçük hastane Çerkezköy’de harikalar yarattı” dedi.
“SİZDE BİZİ AİLENİZİN BİR FERDİ OLARAK GÖRÜN”
Açılıştaki konuşmasında iş ortağı Dr. İrfan Tombalak ile aralarındaki diyaloğa da değinen Türker, “Çorlu İrmet Hastanesi tam donanımlı bir hastane. İçinde kalp damar cerrahisi ve nükleer tıbba varana kadar pek çok branş var. Ancak eskisinden farklı olarak artık burada plastik cerrahi, çocuk cerrahisi ve psikiyatri gibi yeni branşlarda yer alacak. Biraz da şirket yapımızdan bahsedeyim. Biz iki ortağız. Dr. İrfan Tombalak ve ben 14 yıldır kader birliği yaparak sektördeki tecrübemizi arttırdık. Trakya’nın dinamik yapısı, sağlık ihtiyacı bizi bu yatırımı yapmaya teşvik etti. Biz artık Çorlu ve Çerkezköy büyük bir aileyiz. Lütfen sizde bizleri ailenizin bir ferdi olarak görün” ifadelerini kullandı.
AKAY HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNDE BULUNDU
Türker’in konuşmasının ardından söz alan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay açılışta yaptığı konuşmada, “Bizlerin daha önceleri hatırlayacağı gibi böyle yatırımlar pek yapılmıyor, devletten hep bekleniyordu. Ama şimdi görüyoruz ki devlet yapılarından daha modern ve güzel olan hastaneler yapılıyor. Milletimize daha önceleri de sağlık alanında hizmet eden asil ruhun aynı anlayış ile yine hizmet edeceğine eminim. Çerkezköy’de başlatılan bu hizmet anlayışının Çorlu’ya ve Çorlu halkına da çokça hizmetleri olacağına inancım tam” ifadelerini kullandı.
“ÇERKEZKÖY: GİRİŞİMCİ KENT”
Çerkezköy Kaymakam’ının açılış öncesi kısa bir konuşma yapması istenilmesi üzerine hayırlı olsun dileklerini ileten Metin Kubilay, “ Çerkezköy’e çok güzel hizmetleri olan bir firmamızın bugün Çorlu halkına da hizmet edecek olması münasebetiyle çok mutluyuz. Özellikle Çerkezköylü girişimcilerimizin böyle girişimlerde bulunması çok güzel. Biz yola ‘’Çerkezköy: Girişimci Kent’’ sloganı ile çıkmıştık. İnanıyorum ki Çerkezköy girişimci bir kent olacak” dedi. Açılış töreninde Çorlu Müftü Vekilinin okuduğu dualar sonrası açılış töreni gerçekleştirildi. Çorlu İrmet Hospital Hastanesi davetlilere gezdirildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber