Işıl Zafer’den yeni bir zafer daha

Işıl Zafer’den yeni bir zafer daha
Yayınlama: 08.06.2022
A+
A-

Bulgaristan’ın Başkenti Sofya’da düzenlenen 4. ETU Multi Open Games G2 Taekwondo turnuvasında Işıl Zafer yine Şampiyon
 
67 kg büyükler kategorisinde yarışan Işıl Zafer 1. turda Polonya, Çeyrek Finalde Yunanistan, Yarı Final ve Finalde Fransız rakiplerini rahat bir şekilde yenerek bu önemli turnuvada Altın madalyanın sahibi oldu.

Işıl’ın şampiyonluğunu değerlendiren Flipper Spor Kulübü Milli Antrenörü Uz. Dr. Oğuzhan Tokgöz, ”Işıl Trakya’dan çıkan en iyi sporculardan biri. 13 kere Milli Formayı giymesinin yanında 8 Türkiye Şampiyonluğu, Dünya ikinciliği, Avrupa Şampiyonluğu, Avrupa İkinciliği, Balkan Şampiyonluğu ve birçok uluslar arası derecesi var. Bu onun 9.uluslararası şampiyonluğu oldu. Ayrıca Ümitler Avrupa Şampiyonasına direkt katılım hakkı elde etmiş oldu.

9 yıldır yetiştirdiğim sporcum antrenmanlarına çoğunlukla Flipper Spor Kulübünde devam etse de iki yıldır İstanbul Büyükşehir Forması altında yarışıyor. Bu bölgede ikamet eden, Saray’da okuyan, Tekirdağ’ı, Saray’ı, okulunu defalarca kürsünün tepesine taşımış böyle bir sporcuya sahip çıkılmaması, görmezden gelinmesi de bölgemizin ayıbı. Yolu açık olsun.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber