Kaymakam Öner Şehit Ailelerine iftar verdi

Kaymakam Öner Şehit Ailelerine iftar verdi
Yayınlama: 06.07.2015
A+
A-

Saray Kaymakamı Hüseyin Öner Saray’da yaşayan Şehit Aileleri ve Gazi yakınlarına iftar yemeği verdi.
iftar1
Askeri Gazino’da düzenlenen iftara, Saray Kaymakamı Hüseyin Öner, Garnizon Komutanı Albay Nuri Taştekin, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Cumhuriyet Savcısı Gökhan Balcı, Saray İlçe Jandarma Komutanı Yasin Keskin, Saray İlçe Emniyet Müdürü Murat Tabak, İlçe Vaizi Nurettin Öztürk ile şehit ve gazi aileleri katıldı.
KAYMAKAM ÖNER ŞEHİT AİLELERİ İLE YAKINDAN İLGİLENDİ
İftar öncesi Kaymakam Hüseyin Öner, eşiyle birlikte şehit aileleri ve gazi yakınlarının bulunduğu masaları tek ziyaret ederek ailelerle bir süre sohbet etti, talep ve sıkıntılarını dinledi.
ALLAH SİZELERE BAŞKA ACI VE KEDER VERMESİN
Saray Kaymakamı Hüseyin Öner iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:
“Mübarek Ramazan Ayı vesilesiyle düzenlediğimiz iftar yemeğinde sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her zaman ifade ettiğim gibi, Allah sizlere başka acı, keder ve üzüntü vermesin.
iftar
KAYMAKAM ÖNER ŞEHİT ZAFER ÇAN’I UNUTMADI
Birkaç gün önce Safaalan Mahallemizde yaşayan Zafer Çan isimli evladımız, bir askerini kurtarmak isterken şehit oldu. Buradan kendisine Allah rahmet, Ailesine başsağlığı diliyorum”
KAYMAKAM ÖNER HELALLİK İSTEDİ
Şehit ve Gazi ailelerine Burhaniye Kaymakamlığı’na atandığını açıklayan Kaymakam Öner, “Ramazan Bayramı sonrası Burhaniye’de görevime başlayacağım. Saray’da görev sürem boyunca her zaman yanınızda olmaya özen gösterdim. Sorunlarınızda, sıkıntılarınızda yetişemediğim, yardımcı olamadığım durumlar olduysa affınıza sığınıyorum. Sizlerden helallik istiyorum” dedi.
ŞEHİT AİLELERİ KAYMAKAM ÖNER’E TEŞEKKÜR ETTİLER
Kaymakam Öner’e haklarını helal ettiklerini söyleyen şehit ve gazi aileleri de, görev süresi boyunca kendilerine gösterdikleri yakınlıktan dolayı Kaymakam Hüseyin Öner’e teşekkür ettiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber