Kıyıköy Belediyesi CHP’li Yatkın’a emanet

Kıyıköy Belediyesi CHP’li Yatkın’a emanet
Yayınlama: 06.12.2021
A+
A-

Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç’in tutuklanıp görevden alınmasının ardından Kıyıköy Belediye Meclis Üyelerinin arasında yapılan oylamayla Başkan Vekilliğine CHP’li Tezcan Yatkın seçildi

Belediyede rüşvet ve usulsüzlük iddiasıyla gözaltına alınan, çıkarıldığı mahkemece tutuklanan ve görevinden uzaklaştırılan Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç’in yerine CHP’li Meclis Üyesi Tezcan Yatkın vekalet edecek.
BAŞKAN VEKİLİ 3. TURDA BELİRLENDİ
Bu sabah dört CHP’li, dört AKP’li ve bir de MHP’li üyelerden oluşan Kıyıköy Belediye Meclisi’nde yapılan oylamanın ilk iki turunda CHP Tezcan Yatkın 4, AKP’nin adayı Necmettin Dan 4 ve MHP’nin adayı Nazmi Andıç 1 oy aldı. İki adayın, Tezcan Yatkın ve Necmettin Dan’ın yarıştığı üçüncü turda 5 oy alan  CHP’li Meclis Üyesi Tezcan Yatkın, Kıyıköy Belediye Başkan Vekilliğine seçildi.
YATKIN: SEÇİMİ ZATEN KAZANMIŞTIK
Seçim sonrası gazetemize ilk açıklamasını yapan Kıyıköy Belediye Başkan V. Tezcan Yatkın, “Biz seçimi 31 Mart 2019’da zaten kazanmıştık. Bu seçim malumun ilanı oldu. CHP ailesi olarak gururluyuz, mutluyuz. Kıyıköy içinde çalışmaya var gücümüzle devam edeceğiz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber