‘Liyakatin fazlası’ küme düşürdü

‘Liyakatin fazlası’ küme düşürdü
Yayınlama: 11.04.2023
A+
A-

Sezon başında ‘Liyakati üst seviyede olan arkadaşlarla çalışacağız’ diyerek Antrenör Ercan Dedeoğlu ile yollarını ayıran Saray Spor 1953 Basketbol Takımı küme düştü

Futbolda şampiyonluğun iki maç uzağında olan Saray Spor 1953, basketbolda büyük bir hayal kırıklığı yaşattı.

Sezona büyük hedeflerle başlayan, birçok önemli ismi kadrosuna katan Saray Spor 1953, Türkiye Basketbol 2. Liginde oynadığı son 7 maçtan da mağlubiyetle ayrılarak bölgesel lige düştü. Geçtiğimiz sezon Antrenör Ercan Dedeoğlu yönetiminde zirve mücadelesi veren Saray Spor, Darüşşafaka B Takımını elemiş, Fenerbahçe’nin B Takımına 2-1’le kaybedip çeyrek finalin kapısından dönmüştü. Ercan Dedeoğlu yönetiminde altın çağını yaşayan Saray Spor 1953 yönetimi sezona başında şok bir kararla Dedeoğlu ile yollarını ayırmıştı. Saray Spor Yönetimi tepki çeken bu karar sonrası, “Yeni süreçte de aynı azim ile mücadelemize devam edeceğimizi “LİYAKATİ” üst seviyede olan işine saygı duyan, çalışmayı seven, egolarından arınmış “BEN” değil “BİZ” diyebilen kendisinden ziyade takımını ön planda tutan arkadaşlarla çalışmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulunmuştu.

TB2L’de oynadığı 18 maçın 12’sinin kaybederek Bölgesel Lige düşen Saray Spor 1953’ü, önümüzdeki sezon da oldukça zorlu bir süreç bekliyor. Zira altyapılara gerekli yatırımı yapmadığı için yeterli sporcu sayısına sahip olmayan Saray Spor’un yerel dinamikleriyle Bölgesel Ligde mücadele etme olasılığı bir hayli zayıf görünüyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber