Nerde kalmıştık?

Nerde kalmıştık?
Yayınlama: 17.11.2015
A+
A-

2014-2015 sezonunu Tekirdağ Şampiyonluğu ve Marmara Bölge üçüncülüğü ile kapatan Saray Belediyespor Yıldız Kız Voleybol Takımı, yeni sezona da fırtına gibi girdi. Grubundaki ilk maçında Tekirdağ’ın güçlü takımı Armaspor ile karşılaşan Saray Belediyespor, maçın setlerini 25-23, 25-17 ve 25-21 ile kazanarak sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.
VOLEYBOLCULAR3
Saray Gazetesi – Saray Belediyespor Yıldız Kız Voleybol Takımı 14 Kasım Cumartesi günü ilk grup maçında karşılaştığı Tekirdağ Armaspor’u 3-0’la geçti.

YILDIZ KIZ VOLEYBOL TAKIMI KADROSU
Tekirdağ İsmet Paşa Salonu’nda oynanan mücadelede Saray Belediyespor Yıldız Kız Voleybol Takımı şu kadro ile mücadele etti:
Aysu Bakırcıoğlu, Zülâl Tunçel, Gül Koçyiğit, Beyza Karatepe, Beyza Adalı, Elif Başat, Ceren Elmaz, Aynil Aydın, Tuğçe Kurtuluş, Pınar Erol. Yardımcı Antrenör Enver Aydın. Antrenör Turgay Karabulak.

3-0 KAZANDIK
Bu sezona resmi ilk maçına çıkan Saray Belediyespor Yıldız Kız Voleybol Takımı, ilk sette tutuk bir oyun sergilemesine karşın, tecrübesi ile seti 25-23 kazanmasını bildi. İkinci sette daha iyi bir oyun ortaya koyan voleybolcular, bu seti de 25-17 kazanarak, durumu 2-0’a getirdiler. Üçüncü sette rahat oyununu devam ettiren Yıldız Kız Voleybol Takımı, bu seti de 25-21 kazanarak sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.
VOLEYBOLCULAR2
“SET VERMEDEN GRUP MAÇLARINI TAMAMLAMAK İSTİYORUZ”
Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Saray Belediyespor Antrenörü Turgay Karabulak, şunları ifade etti:
“Bu sezon resmi ilk maçımız olduğu için oyuncularım heyecanlandı ve buna bağlı olarak zaman zaman istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Buna karşın ilk maçımızda Tekirdağ Armaspor gibi güçlü bir takımı yendiğimiz için oldukça mutluyum. Oyuncularımı bu net galibiyetten dolayı kutluyorum. Yıldızlarda öncelikli hedefimiz set vermeden grup maçlarını tamamlamak. O aşamadan sonraki hedefimiz ise, geçen sene elde ettiğimiz başarıyı daha yukarıya taşımaktır.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber