Ozan’dan altın, İdil’den gümüş, Şeyma’dan bronz madalya

Ozan’dan altın, İdil’den gümüş, Şeyma’dan bronz madalya
Yayınlama: 06.04.2022
A+
A-

Okullar arası Gençler Taekwondo Türkiye Finalleri 2-4 Nisan tarihlerinde Antalya’nın Alanya İlçesinde yapıldı. Gruplarda ilk 4 sırayı alan 320 sporcunun katıldığı Finallerde Tekirdağ’ı 3’ü Saray’dan olmak üzere 4 sporcu temsil etti

Özel Saray Anadolu Lisesi’ni temsil eden Ozan Toytoğlu 73 kg’da Türkiye Şampiyonu olurken, Ali Naki Erenyol Anadolu Lisesini temsil eden İdil Zafer 55 kg’da Türkiye ikincisi, Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesini temsil eden Şeyma Elif Hacıoğlu 44 kg’da Türkiye üçüncüsü oldu.

Sporcularının finallerde elde ettiği başarıyı değerlendiren Antrenör Uz. Dr. Oğuzhan Tokgöz, ”Çok mutluyum, sözümüzü tuttuk , Saray’ın üç Lisesini de kürsüye taşıdık. Okullarını temsil eden 3 milli sporcumuzdan Ozan 4.kere Türkiye Şampiyonu olurken Kulübümüze de 18. Türkiye Şampiyonluğunu getirdi. Okulunu da zirveye taşıdı. İdil okuluna ikinci defa Türkiye ikinciliği kazandırdı. Şeyma ise Orta Okullardan sonra Lisede de kürsüye çıktı. Okullarımıza hayırlı olsun, ayrıca Öğrencilerine destek olan Okullarımıza teşekkür ederim.

Sporcularımız her kategoride başarıyla yarışıp zirveye oynamakta. Ama maalesef Maddi destek olmaması aileleri zorlamakta. Ayrıca Sarayımızın, Tekirdağ’ın hatta ülkemizin gözbebeği, geleceği olan bu çocukların el üstünde tutulması gerekirken onore edilmemeleri hatta engeller çıkarılması motivasyonlarını azaltmakta. Bu konuda artık bir şeyler yapılmalı.”

REKLAM ALANI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber