Saray Belediyespor gol oldu yağdı: 8-1

Saray Belediyespor gol oldu yağdı: 8-1
Yayınlama: 28.01.2020
A+
A-

Saray Belediyespor Tekirdağ Süper Amatör Ligin 19. haftasında sahasında Vakıflar Güvenspor ile karşılaştı. Konuk takımı 1-0 öne geçtiğine pişman eden Saray Belediyespor, gol olup yağdığı mücadeleyi 8-1 gibi farklı bir skorla kazandı.

Tekirdağ Süper Amatör Ligin ikinci yarısında Saray Belediyespor fırtısınası esmeye devam ediyor.
İLK YARI 3-1
İkinci yarının ilk üç maçını kazanan Saray Belediyespor 19. Hafta mücadelesinde Pazar günü saat 14.00’de Vakıflar Güvenspor’u sahasında ağırladı. Maça iyi başlayan temsilcimiz Vakıflar Güvenspor’un bulduğu golle 1-0 geriye düştü. Bu şok gol sonrası kendine gelen Saray Beeldiyespor, Fevzi, Rıza ve Ziya’nın golleriyle ilk yarıyı 3-1 önde kapattı.
SARAY BELEDİYESPOR İKİNCİ YARI GOL OLDU YAĞDI
İkinci yarıda rakibine top yüzü göstermeyen Saray Belediyespor, Rıza ve Burak’ın 2’şer, Murat’ın da 1 golü ile sahadan 8-1’lik galibiyetle ayrıldı. Rakibini 1-0 öne geçtiğine pişman eden Saray Belediyespor, 19 hafta sonunda attığı 54 golle ligin en golcü takımı oldu.
BU HAFTA RAKİP 100. YILSPOR
Temsilcimiz ligin 20. haftasında Süleymanpaşa deplasmanında 100. Yılspor ile karşılaşacak. Rakiplerinin puan kaybı yaşamasını bekleyen Saray Belediyespor’da zorlu maç öncesi tek hedef 3 puan.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Saray Haber