Saray Belediyespor Süper Lig’de

Saray Belediyespor Süper Lig’de
Yayınlama: 16.01.2015
A+
A-

Saray Belediyespor Tekirdağ Amatör Küme B Grubu 15 hafta mücadelesinde Kapaklı’da karşılaştığı Küçükyoncalıspor’u 10-0 gibi farklı bir skorla devirerek, Süper Amatör Lig’e çıkmayı garantiledi.
saray belediyespor1
Saray Sahası’nın buz kaplı olması nedeniyle Kapaklı’da oynanan mücadelede Saray Belediyespor şu kadro ile mücadele etti:
Recep, Ahmet, Oğuz(Serhat), Batuhan, Hüseyin, Seçkin, Sefa, Serdar, Erdoğan(Enis), Oğuzkan(Samet), Bahadır. Antrenör Kemal Özmen.

İLK YARI 3-0
Maça oldukça istekli başlayan Saray Belediyespor, ilk dakikalardan itibaren Küçükyoncalıspor kalesinde art arda pozisyonlar bulmaya başladı. Maçın ilk 20 dakikalık bölümünde Saray Belediyesporlu futbolcular direkleri geçememelerinin yanında, altı pastan topları auta atarak öne geçme fırsatını değerlendiremediler. İlk yarının ortalarında Küçükyoncalıspor kalesine daha organize gelmeye başlayan Saray Belediyespor, Sefa 2 ve Serdar’ın golü ile bir anda skoru 3-0’a getirdi. İlk yarının kalan dakikalarında girdiği sayısız pozisyonu değerlendiremeyen Saray Belediyespor soyunma odasına da 3-0’lık üstünlükle gitti.

İKİNCİ YARIDA GOL YAĞMURU
Gol yağmurunun yaşandığı ikinci yarıda Saray Belediyespor yakaladığı bütün fırsatları nerdeyse gole çevirdi. İkinci yarıda Sefa(2), Serdar(2), Oğuzkan, Serhat ve Erdoğan’ın ayağından bulduğu gollerle skoru 10-0 taşıyan Saray Belediyespor, gruptaki en farklı sonuçlardan da birine imza atmış oldu.
saray belediyespor
ŞAMPİYONLUK GELDİ
Bu sonuçla Tekirdağ Amatör Küme B Grubu’nda ligin bitmesine 3 hafta kala matematiksel olarak ta şampiyonluğunu ilan eden Saray Belediyespor, maç sonrası Süper Amatör Lige çıkmanın mutluluğunu yaşadı. Bu haftaya kadar oynadığı 12 karşılaşmadan da namağlup ayrılan Saray Belediyespor, önümüzdeki yıl mücadele edeceği Süper Amatör Ligde de şampiyonluğun en iddialı takımlarından biri olacağını göstermiş oldu.

KÜÇÜKYONCALISPOR 2. AMATÖR KÜMEYE DÜŞTÜ
Saray Belediyespor şampiyonluk sevincini yaşarken, bir diğer Saray temsilcisi 3 puanlı Küçükyoncalıspor’da ise 2. Amatör lige düşme üzüntüsü hâkimdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber