Saray Belediyespor’dan gol yağmuru: 8-2

Saray Belediyespor’dan gol yağmuru: 8-2
Yayınlama: 12.02.2020
A+
A-

Tekirdağ Süper Amatör Ligin 21. haftasında sahasında Ergenegücü Ulaşspor’la karşılaşan Saray Belediyespor gol oldu yağdı. Mücadelenin ilk yarısını 3-2 önde tamamlayan Saray Belediyespor ikinci yarıda bulduğu 5 golle sahadan 8-2’lik galibiyetle ayrıldı. Bu galibiyetle ligde 4. sıraya yükselen temsilcimiz bu hafta sonu şampiyonluk yolundaki rakiplerinden Çorluspor 1947’ye konuk olacak.

Tekirdağ Süper Amatör Ligin ikinci yarısında bileği bükülmeyen Saray Belediyespor Pazar günü saat 14.00’de Saray Stadı’nda ligde kalma mücadelesi veren Ergenegücü Ulaşspor’u ağırladı.
EMRE HATTRİCK YAPTI
Mücadelenin ilk yarısında Emre (2) ve Bahadır ile 3 gol bulan temsilcimiz, kalesinde de 2 gol göründe devre Saray Belediyespor’un 3-2’lik üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda tek kale oynayan temsilcimiz Emre, Rıza, Bahadır, Murat ve Burak’ın golleriyle farka gitti. Mücadeleyi 8-2 kazanan Saray Belediyespor, Çorluspor 1947’nin puan kaybetmesi ile birlikte 4. sıraya yükseldi.
ZORLU FİKSTÜR BAŞLIYOR
Tekirdağ Süper Amatör Ligin ikinci yarısında oynadığı 6 maçı da kazanan Saray Beldiyespor, bu hafta ile birlikte zorlu bir fikstüre giriyor. 16 Şubat Pazar günü saat 14.00’de Çorlu General Basri Saran Stadı’nda Çorluspor 1947 ile karşılaşacak olan Saray Belediyespor, şampiyonluk iddiasını sürdürebilmek için bu maçtan mutlak 3 puanla dönmek zorunda. Ligin ilk yarısında Saray’da oynanan maç büyük çekişmeye sahne olmuş ve takımlar sahadan 3-3’lük skorla 1’er puanla ayrılmıştı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber