Saray sağlıkta sınıf atladı

Saray sağlıkta sınıf atladı
Yayınlama: 24.07.2023
A+
A-

2016 yılında başlayan Saray Devlet Hastanesini sınıf atlatma girişimleri en sonunda nihayete erdi. Bugüne kadar D sınıfı hastaneler grubunda yer alan Saray Devlet Hastanesi C grubuna yükseldi

Saray Devlet Hastanesi’nin 2016 yılında 75 yataklı yeni binasına taşınmasıyla birlikte başlatılan sınıfı atlatma girişimleri geçtiğimiz hafta itibarıyla sonuç verdi.
BAŞHEKİM ARSLAN: ÖNEMLİ BİR EŞİĞİ AŞTIK
Sağlık Bakanlığı, Saray Devlet Hastanesine gönderdiği olur yazısı ile hastanenin D sınıfından C sınıfına yükseltildiğini duyurdu. Saray Devlet Hastanesi için çok önemli bir eşiğin aşıldığını söyleyen Saray Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin Arslan, “Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’nın oluru ile hastanemiz C sınıfı hastaneler grubuna yükseltilmiştir. Başta bu oluru veren Sayın Bakanımıza ve hastanemizin C sınıfına yükselmesi için emek harcayan herkese teşekkür ediyorum. Hastanemizin C sınıfına yükselmesinin artılarını hemen yarın değil de uzun vadede hep birlikte göreceğiz. Önümüzdeki süreçte açılan yeni bölümlere doktor atamaları gerçekleşecektir. Şimdiden Saray halkına hayırlı olsun” dedi.
HANGİ BRANŞLAR AÇILACAK?
C sınıfına yükselen Saray Devlet Hastanesi yeni doktor atamaları ile birlikte şu branşlarda hizmet verecek:


Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber