Saray’ın Melekleri Laladere’de güç depoluyor

Saray’ın Melekleri Laladere’de güç depoluyor
Yayınlama: 04.08.2015
A+
A-

Saray’ın Melekleri yeni sezon hazırlıklarına Saray Doğa Koruma Derneği’nin Yaz Etkinlikleri kapsamında hayata geçirdiği plaj voleybolu çalışmaları ile son sürat devam ediyor. Laladere’de kros çalışması ile güç depolayan Saray’ın Melekleri, beach voleybol sahasında yapılan çalışmalarla da teknik becerilerini ileriye taşıyor.
net 113 sarayın melekleri
Geçtiğimiz yılı iki kupa ile taçlandıran Saray’ın Melekleri, yaz aylarında da durmak bilmeden çalışmalarına devam ediyor.

GEÇEN SEZONDAN DAHA İYİ NOKTADAYIZ
Bir aydır çalışmaların devam ettiğini ifade eden Antrenör Turgay Karabulak, geçen sezonki başarıyı daha ileriye taşımak istediklerinin altını çizdi. Çalışmalara bir ay önce başladıklarını ifade eden Karabulak, “Oyuncularım antrenmanlarda oldukça istekli çalışıyorlar. Şuanda geçen seneden çok daha iyi bir noktadayız. Oyuncularım her geçen gün becerilerini geliştirerek, oyunlarının üzerine koyuyorlar. Bir aksilik olmazsa 2 hafta sonra Kalamış’ta gerçekleşecek Beach Voleybol Turnuvası’na katılmak istiyoruz. O turnuvada oyuncularımdan iyi dereceler bekliyorum” dedi.
1

GÜÇLÜ SMAÇLAR RAKİPLERİ DAĞITACAK
Yeni sezon hazırlıklarına haftada üç kez yapılan antrenmanlarla sürdüren Saray’ın Melekleri, çalışmalarındaki istekleriyle geçtiğimiz sezondan daha da başarılı olmak istediklerini gösteriyorlar. Standart antrenmanların yanı sıra oyun ve taktik gerekliklere göre de çalışmalar yapan takım, güç antrenmanları yaparak rakiplerine karşı avantaj elde etmek istiyor. Hızlı, etkili ve göze zevk veren oyun ile galibiyete koşmayı hedefleyen Saray’ın Melekleri, smaç servis çalışmaları ile de göz dolduruyor.

2

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber