‘Saray’ın Melekleri’nden çifte şampiyonluk

‘Saray’ın Melekleri’nden çifte şampiyonluk
Yayınlama: 12.04.2015
A+
A-

Saray Belediyespor Küçük ve Yıldız Kız Voleybol Takımları Tekirdağ şampiyonu olarak, büyük bir başarıya imza attılar. Süleymanpaşa, Çorlu ve Çerkezköy gibi büyük ilçelerin takımlarını geride bırakarak Saray’a iki kupa mutluluğunu yaşatan Saray’ın Melekleri, önümüzdeki günlerde hem Küçük Kızlarda hem de Yıldız Kızlar’da Tekirdağ’ı temsil etme gururunu yaşayacaklar.
‘Saray’ın Melekleri’nden çifte kupa
İki sene önce kurulan Saray Belediyespor Küçük ve Yıldız Kız Voleybol Takımları, güçlü rakiplerini bir bir devirerek Tekirdağ Şampiyonluğuna ulaştı.
İLK KUPA YILDIZ KIZLARDAN
Saray Belediyespor Yıldız Kız Voleybol Takımı şampiyonluk maçında geçtiğimiz Cumartesi günü deplasmanda Tekirdağ Armaspor’la karşılaştı. Şampiyonluk için, maçı 3-0 kazanması gereken Saray’ın Melekleri, ilk iki seti zorlanmadan rahat bir şekilde kazanarak setlerde durumu 2-0’a getirdi. Üçüncü setin son bölümü yaklaşırken 21-19 geriye düşen Saray’ın Melekleri, unutulmaz bir geri dönüşe imza atarak seti 25-21 kazanmayı başardılar. Son sayı ile birlikte büyük bir mutluluk yaşayan Saray’ın Melekleri, sezonun ilk kupasını ‘kesin şampiyon olacak’ denilen Tekirdağ Türk Telekomspor’un sahasında kaldırarak, Tekirdağ’ın 1 numarasını olduğunu da göstermiş oldu. Şampiyonluk Maçı sonrası Saray’da davul zurnalarla karşılanan Saray Belediyespor Voleybol Takımı, Atatürk Alanında vatandaşlarla birlikte şampiyonluğu doyasıya kutladı.
İKİNCİ KUPA KÜÇÜK KIZLARDAN
İlk kupanın alınmasından bir gün sonra Saray Belediyespor Küçük Kız Voleybol Takımı sahasında Tekirdağ Armaspor’u konuk etti. Maç boyunca oldukça rahat bir oyun ortaya koyan Saray’ın Melekleri, maçı 3-0 kazanarak şampiyonluk kupasına uzandılar. Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ve Saray Belediyespor Kulüp Başkanı İbrahim Aksoy ile birlikte iki kupayı havaya kaldıran Saray’ın Melekleri, sahanın içinde halay çekerek şampiyonluğu kutladılar.
‘Saray’ın Melekleri’nden çifte kupa3
BİR SEZONDA ŞİMDİLİK İKİ KUPA
Büyük bütçeli takımları geride bırakarak bir sezonda iki kupaya ulaşan Saray Belediyespor Voleybol Takımları, Saray’da sporun büyük bir atılım içinde olduğunu da göstermiş oldular. Önümüzdeki günlerde Marmara Grubu maçlarında Tekirdağ’ı temsil edecek Saray’ın Melekleri, yeni kupalar kazanarak şimdilik 2 olan kupa sayısını daha da artırmaya çalışacaklar.
‘Saray’ın Melekleri’nden çifte kupa4
TARAFTARDAN TAKIMA YENİ İSİM; SARAY’IN MELEKLERİ
Başarılı oyunları ve şampiyonlukları ile taraftarın gözbebeği haline gelen Voleybolcu Kızlara, son maçlarda tribünleri doldurmaya başlayan seyirciler de ‘Saray’ın Melekleri’ diye sesleniyor. Özelikle Voleybolcu kızların aileleri, çocuklarını deplasmanda bile yalnız bırakmayarak takıma büyük destek veriyorlar.
‘Saray’ın Melekleri’nden çifte kupa5
BAŞARININ MİMARI; TURGAY KARABULAK
İki sene içinde 2 kupaya ulaşan Saray Belediyespor Voleybol Takımında en büyük pay antrenör Turgay Karabulak’a ait. Galatasaray ve Milli Takım’da elde ettiği başarılara Saray’da devam eden Karabulak, kısa sürede Saray’ın Voleybolcu Kızlarını Tekirdağ’ın 1 numarası yaparak, övgüyü ve alkışı fazlasıyla hak etti. Başarının yanında spor ahlakına sahip, pırıl pırıl oyuncular yetiştiren Turgay Karabulak, saha içi ve dışındaki davranışları ile de genç antrenörlere rol model olmuş durumda.
‘Saray’ın Melekleri’nden çifte kupa1
BAŞKAN ÇOBAN’DAN MELEKLERE TAM DESTEK
Her maçta tribündeki yerini alarak takıma en büyük desteği veren Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, bir sezonda kazanılan 2 kupanın mutluluğunu Sarayın Melekleri ile birlikte yaşadı. Şampiyon takımın oyuncularını tek tek kutlayan Başkan Çoban, davul zurna eşliğinde şampiyon takım ile birlikte saha içinde halay çekti. Saray’ın gururu olan Saray’ın Meleklerine tam destek sözü veren Başkan Çoban, Tekirdağ’ı temsil edecek voleybolculardan çok daha büyük başarılar beklediğini de ifade etti.
TEKİRDAĞ’I TEMSİL EDECEKLER
Saray Belediyespor Küçük ve Yıldız Kız Voleybol Takımları elde ettikleri şampiyonluklarla birlikte Marmara Grubunda Tekirdağ’ı temsil etme hakkı kazandılar. Saray Belediyespor Yıldız Kız Voleybol Takımı 17-19 Nisan tarihleri arasında Süleymanpaşa’da, Saray Belediyespor Küçük Kız Voleybol Takımı da 22-24 Nisan’da Ayvalık’ta oynanacak maçlarda Tekirdağ’ı temsil edecekler. Saray’ın Melekleri gruplarında birinci olmaları durumunda Türkiye Şampiyonası Yarı Finallerine katılacaklar.
sarayın melekleri2
İŞTE İKİ KUPALI TAKIM
Bir sezonda 2 kupa kazanarak, alkışın en büyüğünü hak eden Saray Belediyespor Küçük ve Yıldız Kız Voleybol Takımı, şu isimlerden oluşuyor:
“Aysu Bakırcıoğlu, Beyza Karatepe, Beyza Adalı, Zülal Tunçel, Gül Koçyiğit, Ceren Elmaz, Aynil Aydın, Tuğçe Kahraman, Elif Başat, Nida Çuvalcıoğlu, Pınar Erol, Nilsu Özçekiç. Yardımcı Antrenör Enver Aydın, Antrenör Turgay Karabulak.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber