Şeyma madalyayı kaptı, Zeynep umut verdi

Şeyma madalyayı kaptı, Zeynep umut verdi
Yayınlama: 01.06.2022
A+
A-

Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası Muğla’da 73 il ve 869 Kulüpten 3 bine yakın sporcunun katılımıyla yapıldı

Antrenör Uz. Dr. Oğuzhan Tokgöz yönetiminde Zeynep Hacıoğlu, Şeyma Hacıoğlu, Gülbahar Dumancı, Ayda Selçuk ve Ekin Savaş’tan oluşan kadrosuyla Şampiyonaya katılan Flipper Spor Kulübü 1 Türkiye Üçüncülüğü ve 1 Türkiye yedinciliği elde ettiler.

Başarılı geçen şampiyonu değerlendiren Flipper Spor Kulübü Milli Antrenörü Uz.Dr. Oğuzhan Tokgöz, ”Bir Türkiye Şampiyonasını daha kürsüde tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Çok zorlu bir turnuvaydı. Sporcularımız yaptıkları 17 maçın 12’sini kazanırken 44 kg’da yarışan Milli sporcularımızdan Şeyma bu sene kazandığı okullar arası üçüncülükten sonra bir Türkiye üçüncülüğü daha kazanmış oldu. 42 kg’da yarışan diğer bir milli sporcumuz Zeynep de ilk defa yarıştığı gençler kategorisini yedincilikle tamamladı. Çok iyi mücadele eden Tüm sporcularımı kutluyorum.

Bu başarılar kolay gelmiyor. Sporcularımla soğuk, sıcak, tatil, bayram demeden dersleri bahane etmeden haftada en az 10 saat antrenman yapıyoruz. Yıllardır Belediye, kamu ve özel sponsor destekli kulüpler ile kendi kısıtlı imkanlarımızla ve Ana-Baba Sponsorlarımızla yani aile desteğiyle mücadele ediyoruz. Başka yerlerde en ufak başarı kazananlar el üstünde tutulurken biz destek almamaya alıştık ama köstek olunmasın. En azından da bu çocuklar onore edilsin, desteklensin.

Şimdi önümüzde 14-20 Haziran tarihlerinde Sivas’ta yapılacak Yıldızlar Türkiye Şampiyonası var. İnşallah oradan da güzel sonuçlarla döneriz.

Tecrübeli müsabık sporcularımız başarıdan başarıya koşarken altyapımızı da geliştirmeye devam ediyoruz. Yeni sporcularımız Şampiyon abi ve ablalarıyla çalışarak onların yolundan gidiyorlar. Herkesi Şampiyonların mekanına bekleriz.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber