Tuğçe Kurtuluş Milli Takıma ilk adımını attı

Tuğçe Kurtuluş Milli Takıma ilk adımını attı
Yayınlama: 29.01.2016
A+
A-

Saray Belediyespor Yıldız ve Genç Kız Takımları’nın başarılı smaçörü Tuğçe Kurtuluş, önemli bir başarıya imza atarak, Milli Takımın ilk basamağı olan Milli Takım Altyapı Gelişim Kampı kadrosuna seçildi.

MİLLİ TAKIMIN KAPISINI ARALADI
Saray Gazetesi – Atatürk Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi olan Tuğçe Kurtuluş, yeteneği, çalışkanlığı ve azmiyle Milli Takımın kapısını araladı. Saray Belediyespor’da oynadığı voleybol ile herkesin takdirini kazanan Tuğçe Kurtuluş, bugüne kadar takımıyla birlikte 3 Tekirdağ Şampiyonluğu, bir Marmara Bölge Şampiyonluğu ve Türkiye 11’inciliği elde etti.
MİLLİ TAKIM ALTYAPI GELİŞİM KAMPINA KATILACAK
Son olarak Genç Kız Kategorisinde Saray Belediyespor Genç Kız Takımı ile Tekirdağ Şampiyonluğu’na ulaşan Tuğçe Kurtuluş, Sakarya’da yapılan Anadolu Yıldızları Küçük Kızlar Voleybol müsabakalarında, Tekirdağ Karması’nın kaptanı olarak boy gösterdi. Saray Belediyespor’un bir diğer başarılı oyuncusu Aynil Aydın ile birlikte takımını sırtlayan Tuğçe, Tekirdağ Karması’nın Bursa’yı 3-2, Çanakkale ve Edirne’yi 3-0 yendiği maçlarda başarılı oyunuyla öne çıkan isim oldu. Turnuvada milli takım hocalarını gözüne girmeyi başaran Tuğçe Kurtuluş, Milli Takımın ilk basamağı olan Milli Takım Altyapı Gelişim Kampı kadrosuna seçildi.
BİR HAYAL GERÇEK OLDU
Tuğçe Kurtuluş’un başarısını sosyal medya hesabından duyuran Saray Belediyespor Kız Voleybol Takımı Antrenörleri, bir hayalin gerçek olduğunu belirterek, Saray’ı milli takımda temsil edeceğine inandığımız Sevgili Tuğçe’yi tebrik eder, başarıların devamını dileriz” açıklamasında bulundular.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber