Vali Ceylan ‘Ölüm Kavşağını’ inceledi

Vali Ceylan ‘Ölüm Kavşağını’ inceledi
Yayınlama: 24.09.2016
A+
A-


Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan hafta içinde Kapaklı’ya gerçekleştirdiği ziyaret ile bir takım incelemelerde bulundu. Birçok yolun kesişme noktası olan ve CHP Milletvekili Yüceer tarafından da gündeme getirilen Yıldızkent Kavşağı’nı inceleyen Vali Ceylan yetkililerden bilgi aldı.

vali-ceylan-olum-kavsagini-inceledi3VALİ CEYLAN KAPAKLI’DA İNCELEMELERDE BULUNDU
Vali Mehmet Ceylan Kapaklı İlçesine yaptığı ziyaret kapsamında Kapaklı Çevre Yolu ve yapımı devam eden Kapaklı Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Ziyaretlerde Vali Ceylan’a, Kaymakam vekili Fatih Kızıltoprak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İlçe Jandarma Komutanı Asb. Başçavuş Tekin Oruç, İlçe Emniyet Müdürü Adem Tuncel eşlik etti. Vali Ceylan ziyaretlerin ardından ilçeden ayrıldı.
YILDIZ KENT KAVŞAĞI HAKKINDA BİLGİ ALDI
Vali Ceylan’ın Kapaklı ziyaretinde incelemede bulunduğu evre yolu ölüm kavşağı olarak bilinen ve birçok yolun bulunduğu Yıldız Kent Kavşağı da yer aldı. Yıldız Kent kavşağı CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer tarafından TBMM gündemine de taşınmıştı. Yıldızkent Kavşağı trafik ışıkları, uyarı levhaları ve yaya geçiş çizgilerinin olmaması vatandaşları ve araç sürücülerini mağdur ediyor.

Ramazan FİŞEK – Saray Gazetesi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber